OMS4Business zoekt uitbreiding

Hoekstra Recycling Deventer en OMS4Business

West-Brabant Containers kiest OMS4Business

Kerstdemo OMS4Business

Safe the date: 24 december 2020 – OMS4Business in een uurtje

Op 24 december a.s. geeft OMS4Business tussen 15.00 en 1600 uur een kennismakingsdemonstratie. Tijdens deze demonstratie zal in vogelvlucht getoond worden wat OMS4Business in de basis allemaal kan.

Aanbod komt het algemene orderproces in 4 stappen;

Getoond worden orders voor:

  • Container transport (incl chauffeurs app)
  • Rolcontainer (incl chauffeurs app)
  • Leveren bouwstoffen (incl chauffeurs app)
  • Wegen en registreren met weegbruggen (incl WeegApp en Weegzuil)

Wilt u meekijken? Dat kan. Stuur even een email naar info@oms4business.com met het onderwerp Kerstdemo 2020. Dan zetten wij u op de lijst en ontvangt u op 23 december een link om deel te nemen.

OMS4Business groeit gestaag verder in 2020

OMS4Business groeit gestaag verder in 2020

Het jaar 2020 is tot dusver een bijzonder jaar geweest.  Landelijk kregen we te maken met COVID-19. Veel sectoren kregen harde klappen te verduren. In de bouw- en recyclingindustrie liep alles nog redelijk goed door. Tijdens de eerste golf gingen veel mensen toch door met verbouwen en ook veel tuinen werden aangepakt. Containerbedrijven hadden het druk met plaatsen en ophalen van containers. Goede tijden!

Ook voor OMS4Business was het een goed jaar. Er zijn mooie projecten afgerond en ook weer de nodige nieuwe projecten zijn van start gegegaan. In totaal kent OMS4Business nu meer dan 30 klanten! “Zijn we best een beetje trots op!”, zegt Leon Fleischeuer (dir/eigenaar). “Samen met onze partners hebben we een mooie stap voorwaarts gezet, en dat hebben klanten gezien.” Het thuiswerken was voor OMS4Business geen probleem. Support en implementatie gebeurde toch al voornamelijk online. Dat is een mooi voordeel van in de CLOUD werken! Allen voor de werkelijke verkoop waren we nog onderweg. Dat blijft toch een mensending…persoonlijk contact en aandacht horen daar zeker bij!

In 2020 hebben we ook i.s.m.  Clever Consultancy en Afvalkennis.nl de cursus Afvalstoffen wetgeving vormgegeven. Er zijn in 2020 6 cursussen geweest om de Afvalstoffen wetgeving te overleven icm OMS4Business. Deze cursussen werden verzorgd door Clever en Afvalkennis.nl. Deelnemers hebben hier veel van opgestoken.

Voor 2021 staan er alweer mooie nieuwe ontwikkelingen op de raodmap. Wit u meer weten? Maak een afspraak en Leon komt bij u langs.

 

WeegZuil van OMS4Business

WeegZuil OMS4Business

OMS4Business heeft naast de WeegApp ook een WeegZuil! Samen met Grondstoffenbank Agriport hebben we een functionaliteit gemaakt waardoor klanten zelfstandig kunnen wegen.

Elk voertuig krijgt een toegangspas en kan zich aanmelden aan de zuil. Aan de hand van de beschikbare contracten kan de klant zelf kiezen welke weging hij wil maken. De wegingen komen volautomatisch in OMS4Business terecht. Onbemand wegen was nog nooit zo makkelijk!

Naast de klanten kunnen ook Transporteurs zelfstandig wegingen maken voor klanten waaraan zij gekoppeld zijn! Zo is er weer een mooie nieuwe ontwikkeling gerealiseerd!

Ten Brinke Recycling kiest OMS4Business

In de cloud werken en eenvoudig koppelen met Exact Globe en digitaal werken… Dat was waar Ten Brinke Recycling uit Rijssen naar op zoek was. Bij OMS4Business hebben ze dit gevonden! Eenvoudig documenten koppelen aan orders en die documenten ook simpel mee met de digitale factuur naar de klant. “Wij gaan onze hele ICT moderniseren de komende tijd. OMS4Business is een onderdeel daarvan. Hiermee vervangen wij een ander systeem dat niet meer voldeed aan de huidige eisen van deze tijd. En dat zijn niet alleen de eisen van ons als gebruiker, maar ook die van onze klanten!’ aldus Richard Vriesema van Ten Brinke. “Ook door de inzet van de Klanten App’s en het Klanten Portaal zullen wij onze klanten nog beter kunnen bedienen”.

De handtekeningen zijn gezet en de implementatie is gestart! Wij kijken samen uit naar een mooi project en een mooie samenwerking.

 

 

 

Dros Grondverzet kiest OMS4Business

 

Een inhaalslag maken en de administratie koppelen met SnelStart en digitaal werken… Dat was waar Dros Grondverzet  naar op zoek was. Bij OMS4Business hebben ze dit gevonden. De handtekeningen zijn gezet en de implementatie is gestart! 

Wilt u ook weten wat OMS4Business voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

 

 

Weegbonnen mailen

Weegbonnen automatisch mailen aan eind van een dag! Hoe makkelijk is dat!

U kent het wel; Uw klant wil graag aan het einde van een dag alle weegbonnen digitaal ontvangen. En dat het liefst in 1 compleet bestand. Met OMS4Business kan het! Elke nacht worden de weegbonnen vol automatisch naar een ingesteld mailadres van de klant gestuurd.

Tijdens de werkdag worden de weegbonnen natuurlijk ook naar de klant gemaild of (in steeds minder gevallen) nog uitgeprint en meegegeven aan de chauffeur. Maar dat kan dus nu ook tot het verleden horen! De weegbonnen worden dus nu aan het einde van een dag gemaild naar de klant en bij de factuur ook nog eens. Veel completer kan het niet worden.

 

Grondstoffenbank Agriport kiest OMS4Business

In de cloud werken en eenvoudig koppelen met Exact Globe en digitaal werken… Dat was waar Grondstoffenbank Agriport uit Middenmeer naar op zoek was. Bij OMS4Business hebben ze dit gevonden. De handtekeningen zijn gezet en de implementatie is gestart! Naast de normale brede standaard functionaliteit zal er ook een WeegZuil ontwikkeld worden. Hiermee kunnen klanten van Grondstoffenbank Agriport zelf onbemand wegen!

Wilt u ook weten wat OMS4Business voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!