Tijdens de Recycling Vakbeurs (19 t/m 21 november 2019) in de Evenementenhal in Gorinchem, zal OMS4Business (stand F121) de nieuwste ontwikkeling van de Klanten App en het Klanten Portaal introduceren. 

Met de Klanten App en het Klanten Portaal kunnen OMS4Business gebruikers nog meer service en dienstverlening aan hun klanten bieden. Klanten kunnen orders simpel en snel doorgeven en hebben historische order-informatie (documenten en facturen), snel beschikbaar.

OMS4Business

De 100% cloud applicatie voor ordermanagement is compleet in functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en snel in gebruik te nemen. Van order aanname naar planning en uitvoering tot factuur! Zo doorloopt de order de verschillende fasen in het primaire proces. Tijdens deze verschillende fasen kan de order van aanvullende digitale data worden voorzien zoals weegbonnen, foto’s, begeleidingsbrieven en handtekeningen.

Digitaal werken

Met de komst van snel Internet en mobiele communicatie zijn de mogelijkheden voor vergaande digitalisering binnen handbereik gekomen. Deze ontwikkelingen zijn in OMS4Business vooral terug te vinden bij de apps en tablets voor chauffeurs en digitale facturering. Digitaal werkt kostenbesparend. De voordelen worden behaald uit minder handmatige administratieve handelingen, beperking van de foutmarges en besparingen op porti en drukwerk.

Meer weten?

Wilt u ook zien wat OMS4Business voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@oms4business.com. Wij maken dan snel een afspraak!