KOK Afvalcontainers heeft keuze snel gemaakt!  Na een aantal jaren gewerkt te hebben met een “on-premise” systeem was het tijd voor iets nieuws! Een eenvoudig en overzichtelijk ordermanagement systeem… dat was wat Leon Kok zocht. En hij heeft het gevonden.

Het systeem moest gemoderniseerd worden. De webshop moest gekoppeld kunnen worden en klanten moeten zelf via een app en een portaal orders kunnen doorgeven en inzien. Het verouderde systeem kon dat niet meer aan op de manier die Leon graag wilde.

Daarnaast moest het vooral simpel zijn! En dat is OMS4Business. Na een uitgebreide demo was het voor Leon duidelijk. Het moest OMS4Business worden.

De handtekening is gezet en als de verbouwing van het kantoor klaar is, start de implementatie.

OMS4Business

De 100% cloud applicatie voor ordermanagement is compleet in functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en snel in gebruik te nemen. Van order aanname naar planning en uitvoering tot factuur! Zo doorloopt de order de verschillende fasen in het primaire proces. Tijdens deze verschillende fasen kan de order van aanvullende digitale data worden voorzien zoals weegbonnen, foto’s, begeleidingsbrieven en handtekeningen.

Digitaal werken

Met de komst van snel Internet en mobiele communicatie zijn de mogelijkheden voor vergaande digitalisering binnen handbereik gekomen. Deze ontwikkelingen zijn in OMS4Business vooral terug te vinden bij de apps en tablets voor chauffeurs en digitale facturering. Digitaal werkt kostenbesparend. De voordelen worden behaald uit minder handmatige administratieve handelingen, beperking van de foutmarges en besparingen op porti en drukwerk.

Meer weten?

Wilt u ook zien wat OMS4Business voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@oms4business.com. Wij maken dan snel een afspraak!