LZP en OMS4Business omarmen EBA Vooraanmelding

 

Logistiek Zonder Papier (LZP) is al 18 jaar een begrip en voorloper op het gebied van digitalisering van de documenten die behoren bij de afval- en bouwstoffen transporten. Of het nu om 200 ritten of om 2.000.000 ritten per jaar gaat, bij LZP liggen er altijd mogelijkheden om het papierproces te reduceren.

OMS4Business is inmiddels bijna 4 jaar actief in de afval en recycling industrie een heeft inmiddels een mooi aantal bedrijven als klanten. Deze bedrijven beheren hun complete order proces (van order tot. Factuur) in OMS4Business. OMS4Business streeft naar een compleet papierloos proces… Dus geen papieren begeleidingsbrieven en weegbonnen meer heen en weer sturen!

 

 

LZP en OMS4Business hebben elkaar gevonden en koppelen de orderinformatie nu met elkaar. Vanuit LZP worden orders vanuit de LZP App “vooraangemeld” in de webapplicatie van OMS4Business. In OMS4Business worden de wegingen afgehandeld en worden de gewichten direct aan de order gekoppeld. De aangevulde order wordt direct teruggestuurd naar de LZP omgeving van de klant. Deze integratie is gebaseerd op de EBA standaard!

Op deze manier is er weer een handmatige en papieren handeling uit het proces geschrapt. Dit bespaart tijd en geld voor beide organisaties die met LZP en OMS4Business werken.

 

 

Meer weten? Neem contact met ons op via info@lzp.nl of info@oms4business.com.