Op 2 mei 2018 is bij de notaris de inschrijving van OMS4Business BV bij de KvK gedaan. Sindsdien zijn we in sneltrein vaart van start gegaan en hebben we mooie resultaten geboekt. In dit artikel vertellen we in het kort hoe het tot nu toe gaat.

Hoe het begon? 

Het begon met een idee om eigen “ordermanagement systeem” te ontwikkelen. Dit idee heb ik op papier gezet en een echt businessplan geschreven. Uitgangspunten waren:

Het functioneel ontwerp en plan heb ik laten zien aan een bevriende relatie. Samen met hem hebben we de puntjes op de “i” gezet. Het functioneel document werd de basis van een offerte aanvraag voor de ontwikkeling van OMS4Business. Er zijn een aantal bedrijven benadert voor de ontwikkeling van het systeem en uiteindelijk werd de opdracht voor de ontwikkeling gegund aan een Nederlandse web-development organisatie. Dit is een jonge, enthousiaste club ontwikkelaars die snel en met moderne technieken software kunnen programmeren. Daarnaast zijn ze ook er geïnteresseerd in de markt waarin wij actief zijn. Zij willen oplossingen ontwikkelen waar een gebruiker iets aan heeft.

De ontwikkeling van OMS4Business werd gestart en rond augustus 2018 werd de eerste versie opgeleverd en konden we met een eerst klant de data gaan importeren en de inrichting gaat voorbereiden. Al direct werd zichtbaar hoe fris en eenvoudig de opzet was.

De periode daarna werd er vooral gewerkt aan de verkoop en marketing van OMS4Business en tijdens de Recycling Vakbeurs in Gorinchem in november 2018 werd OMS4Business voor het eerst geïntroduceerd aan de markt (er waren toen inmiddels al een 4-tal klanten!).  Daarna ging het hard….

Inmiddels draait OMS4Business bij ongeveer 20 organisaties en lopen er momenteel 6 implementaties! Er zijn vergaande samenwerkingen opgezet met o.a. de ontwikkelaars van OMS4Business en partners en de continuïteit en zekerheden voor klanten zijn geborgd.

Wilt u na het lezen van dit bericht meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij komen (ook in deze tijd) bij u op kantoor voor een bezoek en demonstratie (waarbij de CORONA maatregelen in acht genomen worden). Ook kunnen we natuurlijk een online afspraak maken.