ORDERMANAGEMENT, PLANNEN, REGISTREREN EN FACTUREREN

OMS4Business maakt het simpel en overzichtelijk. Orders worden simpelweg in gevoerd, gepland en door medewerkers uitgevoerd. Dan volgt aan het einde van het proces de factuur. Deze is natuurlijk helemaal digitaal en inclusief de bijlagen. Met OMS4Business kunnen verschillende soorten opdrachten aangenomen en verwerkt worden. Of het nu gaat om afzetcontainer transporten, de levering van bouw- of grondstoffen, of het verhuren van materiaal; OMS4Business kan het allemaal aan!

Orders worden eenvoudig door het hele proces geleid en in verschillende fases van data voorzien. Zo komt de juiste factuur tot stand. Deze factuur gaat digitaal met bijlagen naar de klant. Financiële informatie kan worden door geboekt naar een financieel pakket.

Als add-on is de Klanten App en het Klanten portaal van OMS4Business beschikbaar. Hierin kunnen klanten zelf orders doorgeven en documenten bekijken en downloaden. Inloggen doet uw relatie via uw eigen website. U bepaalt welke klanten u toegang geeft tot het portaal. Klanten kunnen opdrachten op basis van lopende contracten doorgeven en facturen inzien.

Andere bijlagen die gekoppeld zijn aan opdrachten kunnen ook ingezien worden. Het klanten portaal geeft uw dienstverlening een grote boost!