Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Boek een demo

Cursus Afvalstroomnummers i.c.m. OMS4Business!

Joyce   |   10/1/2024

In de huidige maatschappij wordt het belang van afvalbeheer steeds groter. Bedrijven en organisaties worden zich steeds meer bewust van de noodzaak om afval op een verantwoorde manier te verwerken en te recyclen. Een belangrijk onderdeel van effectief afvalbeheer is het begrijpen en toepassen van afvalstroomnummers. Om aan deze groeiende behoefte te voldoen, heeft OMS4Business onlangs een cursus over afvalstroomnummers gegeven, en de respons van onze klanten was buitengewoon positief. 
 

De cursus is ontworpen om deelnemers te helpen begrijpen hoe afvalstroomnummers, in ons systeem, worden gebruikt om verschillende soorten afval te identificeren en te categoriseren. Door het begrijpen van deze lastige materie kunnen bedrijven hun afvalbeheer processen binnen ons systeem verbeteren en voldoen aan de wettelijke voorschriften. 
 

Deelnemers kregen inzicht in de diverse soorten afvalstroomnummers en hoe ze kunnen worden toegepast in OMS4Business. Daarnaast werden er praktijkvoorbeelden gebruikt om het principe te verduidelijken en om de deelnemers te helpen begrijpen hoe ze dit in hun eigen organisaties kunnen toepassen. 
 

De positieve reacties van onze klanten bevestigen het succes van de cursus en benadrukken het belang van trainingen op dit gebied.   
 

Mocht u het jammer vinden dat u de cursus heeft gemist. Op 8 maart staat de volgende cursus gepland. U kunt zich vanaf nu aanmelden door een mail te sturen naar office@oms4business.com. Er is plek voor 6 deelnemers dus vol=vol!  

 

 

OMS4Business | ©2023

Privacy Voorwaarden