Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Boek een demo

Nieuws

Sorteerwegen

In de metaalsector is het een bekend gebruik; Het sorteren van een grote vracht en dat per deelfractie registreren. Dat hebben we nu in OMS4BUSINESS geïntegreerd. De hoofdweging wordt in de loods uitgesorteerd in verschillende deelwegingen. Per fractie registreren we het afvalstroomnummers en de hoeveelheid. Zo is de afvalstoffenboekhouding weer compleet. Om deze reden heeft o.a. Statice.eu (Beringen) gekozen voor OMS4Business. Statice zamelt WEB in en recycled de materialen!

Lees meer

Twinfield Certificering

Rond de jaarwisseling van 2022/2023 hebben we hard gewerkt aan de certificering van API koppeling met Twinfield. Hiermee voldoen we aan de technische vereisten van Twinfield. Tevens hebben we meteen de koppeling uitgebreid met de mogelijkheid om de pdf van de factuur ook beschikbaar te hebben in de boeking in Twinfield.

Lees meer

Containers Jan Haeck sorteert voor op toekomst

Containers Jan Haeck (Brugge, Belgie) sorteert voor op de toekomst. Met de aankomende verplichting van het Digitale Identificatieformulier en de verdergaande digitalisering van de bedrijfsproces, heeft Containers Jan Haeck gekozen voor OMS4Business als opvolger van hun huidige automatiseringssysteem.

Lees meer

Goedkeuring Digitaal Identificatieformulier

Vandaag ontvingen wij de bevestiging van de goedkeuring door OVAM voor het gebruik van het Digitale Identificatieformulier! OMS4Business is nu dus gecertificeerd voor het gebruik in Belgie! OMS4Business integreert het digitale identificatieformulier (dat per 1 januari 2023 ingevoerd is) in het totale order proces! Hierdoor ligt alles centraal in de order vast en is het document snel en conform de richtlijn van de OVAM beschikbaar. Meer weten? Neem contact met ons op!

Lees meer

Workshops OMS

Wist u dat.... OMS4Business elke vrijdag de mogelijkheid heeft voor een workshop van een speciaal onderwerp? er ook in-company cursussen verzorgt kunnen worden? je met OMS4Business nu ook SMS-jes kunt sturen met status update van de orders? je nu geautomatiseerd PO-nummers kunt laten aangeven door de klant

Lees meer

Nieuwe uiterlijk OMS4Business

Op 16 januari 2023 is versie 3.00 in productie genomen., Deze versie heeft naast een aantal functionele wijzigingen ook een heel nieuw uiterlijk. Deze wijzing sluit aan bij de verdere ontwikkeling van OMS4Business als bedrijf! De nieuwe huisstijl, zoals die tijdens de Vakbeurs Recycling in november is geïntroduceerd, is nu doorgevoerd in de programmatuur. Inloggen gaat natuurlij via elke standaard internetbrowser! Dit is natuurlijk allemaal gedaan op basis van de ISO27001 certificering van onze (ontwikkel)partner Fruitcake.

Lees meer

Live-gang nieuwe klanten

Het jaar 2023 is goed begonnen. zowel voor OMS4Business als voor een aantal nieuwe klanten. Met ingang van 1 januari 2023 zijn er 6 (!) klanten live gegaan met OMS4Business. De laatste maanden van 2022 heeft het implementatie team van OMS4Business samen met de klanten hard gewerkt aan de voorbereiding. Het moment van live-gang is altijd een spannend moment voor veel klanten. Staat alles wel goed en hebben we overal aan gedacht?  

Lees meer

Wat een jaar!

2022 is voorbij gevlogen! Een mooi en succesvol jaar waarin OMS4Business verder gegroeit is. Er zijn mooie nieuwe klanten in Nederland en België bij gekomen en ook de organisatie is verder uitgebreid. Op de servicedesk is er een medewerker bij gekomen en in de buitendienst zijn er diverse samenwerkingsverbanden aangegaan. Wij willen graag de klanten bedanken voor deze mooie ontwikkelingen en kijken uit naar 2023!

Lees meer

Van der Helm Containers kiest OMS4Business

Van der Helm Containers uit Delft, groeit door. En daar hoort ook bij dat de organisatie verder geoptimaliseerd moet worden. Er komen steeds meer orders en dat betekent ook meer administratie. Met OMS4Business gaat Van der Helm Containers efficiënter werken. Facturen gaan we snel en digitaal versturen. Orders van de webshop komt simpel binnen en kunnen snel ingepland worden. De handtekeningen zijn gezet en per 1 januari 2023 zijn we live!. En dat terwijl de implementatie pas op 1 december 2022 is gestart. 

Lees meer

Woocommerce plugin

De nieuwe versie van de OMS4Business Woocommerce Plug-in is beschikbaar. Na deze update is het mogelijk om met product variaties te werken in de webshop! Meer weten over deze simpele plug in om uw (of externe) webshops te koppelen aan OMS4Business? Neem contact met ons op!

Lees meer

SMS orderstatus

Hou de klant op de hoogte van de status van de order door een simpele SMS! De klant is geïnformeerd en het scheelt u veel telefoontjes met vragen. Het werkt hetzelfde als een bestelling van bv Bol.com of Tennisdirect.nl. De bestelling word door een bezorgdienst bezorgt en u krijgt de avond voor levering een sms die de status weergeeft. Handig!

Lees meer

Vakbeurs Recycling 2022

Van 15 t/m 17 november 2022 zijn we weer aanwezig geweest op de Vakbeurs Recycling in Gorinchem. Het was inmiddels de 4e keer dat we er een stand hadden en we hebben veel mooie en leuke reacties gehad op onze nieuwe stand en huisstijl. Ook ons bedrijfsfilmpje werd goed ontvangen. De beurs is hét moment waar de markt elkaar ontmoet. Wij hebben weer mooie contacten met nieuwe en bestaande relaties gehad en wij kijken terug op een succesvolle beurs! Komende weken zal het sales team de gemaakte afspraken opvolgen en hopelijk mogen wij binnenkort weer nieuws brengen over de nieuwe klanten.

Lees meer

Langezaal implementeert OMS4Business

De firma Langezaal uit Haaksbergen implementeert momenteel OMS4Business. Na ruim 25 jaar stapt de organisatie over op een nieuw modern software programma, waarmee de orders van aanname tot factuur geregistreerd worden. "Het werd tijd voor een stap naar modernere software en een nieuw jong bedrijf met een andere kijk op ICT en optimalisering van bedrijfsprocessen", zegt Andre Temmink (Langezaal).

Lees meer

Nieuwe website en huisstijl

Tijdens de de Vakbeurs Recycling 2022 in Gorinchem, gaan wij een volgende stap zetten in de professionalisering van OMS4Business. Wij lanceren dan onze nieuwe website en huisstijl en nieuwe logo.

Lees meer

Vakbeurs Recycling 2022

De wereld van afval- en recycling is volop in beweging. Daarom is ook dit jaar weer de Vakbeurs Recycling in Gorinchem. Exposanten van Vakbeurs Recycling bieden oplossingen voor recyclingtechniek en afvalmanagement. Afvalprofessionals van o.a. recyclingbedrijven, bouw- en sloopbedrijven, gemeenten, overheid, industrie, afvalinzamelaars en bedrijven met grote afvalstromen vinden hier oplossingen op het gebied van inzameling, afvalmanagement en verwerken en sorteren van afval. U komt toch ook?!

Lees meer

OMS4Business | ©2023

Privacy Voorwaarden