Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Boek een demo

Over OMS4Business

Ontstaan van OMS4Business

In 2018 kwam Leon Fleischeuer met het idee dat het anders en beter moest in de automatisering van het orderproces. De transitie naar volledige digitalisatie moest een extra boost krijgen. Dus bedacht hij een functioneel ontwerp en hield dat tegen een paar “oude” bekenden aan, met de vraag: “Als ik dit heb, ga je dat dan bij mij afnemen?”

En zo werd er opdracht verstrekt aan Fruitcake (een super, modern softwarehuis) die het ging bouwen! In september 2018 was versie 1.0 beschikbaar!

Nu…

De ontwikkeling ging snel en goed en in mum van tijd hadden we 20 klanten in de Nederlandse en Belgische afvalindustrie, die dagelijks met de programmatuur werken. Het bedrijf groeide en Fruitcake werd mede-eigenaar van het product. Ook werden de eerste medewerkers aangenomen op de helpdesk en in de verkoop.

Nu werken er dagelijks meer dan 80 klanten in Nederland en België!

Werkterrein

OMS4Business voelt zich als een vis in het water als we op locatie bij onze klanten zijn. Hier merken zij hoe er met de programmatuur gewerkt wordt en wat er nog beter kan.

Op de diverse afdelingen van de bedrijven speelt de programmatuur een rol. Van orderaanname, naar de planning, naar de ordercontrole, naar de facturatie (de 4 stappen) helpt de programmatuur de gebruikers met het uitvoeren van hun werkzaamheden.

De afhandeling van de orders in het werkveld gebeurt helemaal digitaal op mooie, gebruiksvriendelijke app’s (voor zowel eigen medewerkers als klanten). Ook een klanten portaal behoort tot de mogelijkheden.

Missie

De missie van OMS4Business is om het hele proces 100% te digitaliseren. Op deze manier maken we onze wereld een beetje schoner!

Ons team

Ons team bestaat uit een groep ontwikkelaars, supportmedewerkers en consultants en verkoopadviseurs.

De verkoop is het eerste contact met de markt. Maar de verkopers zijn ook nauw betrokken bij de implementaties. Hierdoor zijn we ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. De verkoop bestaat uit Léon Fleischeuer en Frank Dusée. Beide hebben veel ervaring in de verkoop en demonstratie en implementatie van de programmatuur.

De ontwikkelaars ontwikkelen dagelijks nieuwe functionaliteiten. Gebruikers geven regelmatig feedback over verbeteringen van de programmatuur.

De supportmedewerkers en consultants staan klaar om de vragen van de gebruikers zo snel mogelijk te beantwoorden.

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact op met de sales afdeling

OMS4Business | ©2023

Privacy Voorwaarden