Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Boek een demo

Meer dan 100 klanten

Leon Fleischeuer   |   22/11/2023

OMS4Business, toonaangevend op het gebied van Order Management Software voor de recycling industrie, kondigde tijdens de vakbeurs Recycling te Gorinchem met trots aan dat het bedrijf de grens van 100 klanten heeft overschreden. Deze mijlpaal markeert een belangrijk moment in de groei en het succes van OMS4Business in de markt.

 

Sinds de oprichting heeft OMS4Business zich toegewijd aan het leveren van innovatieve software voor de Nederlandse en Belgische afval- en recycling industrie! In de afgelopen maanden zijn er mooie nieuwe klanten bijgekomen. Voor onderander CA de Groot (Alkmaar), Wouters Wanroiij BV (Wanroij) en Cirwinn (Almere) mag het bedrijf mooie nieuwe projecten uitvoeren. Het bereiken van meer dan 100 klanten is een bewijs van het vertrouwen dat organisaties hebben in de innovatieve oplossingen en uitstekende service van OMS4Business.

 

Leon Fleischeuer, directeur OMS4Business, reageerde op het nieuws en zei: “We zijn opgetogen om deze mijlpaal te bereiken. Het is een erkenning van het harde werk en de toewijding van ons team, evenals een bevestiging van de waarde die we bieden aan onze klanten. Er zijn nu meer dan 100 klanten in Nederland en België. Daar zijn wij super trots op!”. Ook intern groeien we door. Met de komst van een officemanager en een implementatie consultant kijken we met vertrouwen naar de toekomst en kijken uit naar verdere samenwerkingen”.

 

OMS4Business heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner die zich inzet voor het succes van haar klanten. Met de focus op Order Management Software, blijft het bedrijf zich inzetten om organisaties te ondersteunen bij het simpel en overzichtelijk maken van het proces.

 

Het bereiken van meer dan 100 klanten is slechts het begin voor OMS4Business, dat vastbesloten is om haar groei voort te zetten en nog meer waarde te leveren aan de afval- en recycling industrie.

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact op met de sales afdeling

OMS4Business | ©2023

Privacy Voorwaarden