Met de afzetcontainer toepassing is het proces van ‘order tot factuur’ kinderspel. Opdrachten worden op basis van standaard (of speciale) prijzen snel en simpel vastgelegd. De planner verdeelt het werk over de beschikbare voertuigen/medewerkers. De opdrachten worden voorzien van alle benodigde (digitale ) documenten en kunnen worden uitgevoerd. Door met apps op tablets te werken worden veel administratieve handelingen vereenvoudigd.

Met OMS4Business zijn ad-hoc opdrachten snel en eenvoudig te plannen. Alle informatie ligt snel, centraal en digitaal vast, zodat facturatie ook probleemloos gedaan kan worden. Financiële gegevens kunnen naar externe financiële pakketten geëxporteerd worden.

Download hier het Whitepaper Afzet

Met de rolcontainer toepassing is het proces van ‘order tot factuur’ kinderspel. Opdrachten worden op basis van contract frequenties of  op afroep snel en simpel vastgelegd. De orders wordt direct aan de route gekoppeld.

De volgorde kan zelf bepaald worden of er zijn optimalisatie mogelijkheden. De opdrachten worden voorzien van alle benodigde (digitale ) documenten en kunnen worden uitgevoerd. Door met apps op tablets te werken worden veel administratieve handelingen vereenvoudigd.

Alle informatie ligt snel, centraal en digitaal vast, zodat facturatie ook probleemloos gedaan kan worden. Financiële gegevens kunnen naar externe boekhoudpakketten geëxporteerd worden.

Download hier het Whitepaper Rolcontainer